Visueltutstillingen 2019

Visueltutstillingen presenterer alle vinnere av Visueltprisen 2019, kom og se det beste av norsk visuell kommunikasjon! Utstillingen står til 8. september.

Visueltprisen er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse, og hvert år kåres fremragende grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design. I år feirer vi 36 gull- og 118 diplomvinnere, alle arbeidene er stilt ut i Grafills lokaler.

Verden blir mer og mer visuell, aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater. Visuelle kommunikatører er viktige bidragsytere med sin faglighet, sitt innsiktsarbeid, sine involverende arbeidsprosesser, sin analyse, sin kreativitet og sitt håndverk som leder til godt utførte og godt gjennomtenkte resultater. Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører og designere.

I utstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange forskjellige segmenter; illustrasjoner til aviser og magasiner, bokomslag, visuelle effekter i film og reklame, produkt- og matemballasje, redaksjonell layout, TV-vignetter, logoer, designprofiler, plakater, animasjonsfilmer og en hel del til.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner. Denne hedersprisen deles ut av Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Utstillingen står til 8. september 2019.

Les mer om utstillingen